Noul record cursa este, prin urmare, timpul cronometrat de LDV Comanche cu 1 zi, 9 ore, 15 minute și 24 secunde.

Gasport © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

28 decembrie 2017 – Milano Rolex Sydney Hobart cursa juriu foarte puțin folosit pentru a decide cu privire la protestul invocat de LDV Comanche împotriva Wild Oats XI (respectiv, al doilea și primul în linia de sosire ieri) pentru un eșec mai devreme într-o intersecție, imediat după începerea zilei Santo Stefano. Pe de altă parte, pentru a sprijini motivele Jim Cooney, proprietarul și comandantul LDV Comanche, împotriva Mark Richards, comandantul Wild Oats XI, în plus față de mărturia multor bărci, au existat filmare de la elicoptere au arătat că intersecția cu Richards’ taie drumul „spre Cooney, virandogli pe arcul și forțându-l să iasă din cursul său să nu lovit cealaltă barcă.

Mai mult Wild Oats XI nu a finalizat nici o manevră de restaurare, care ar raportat în mod corespunzător în cursa. Juriul a decis că LDV Comanche este câștigătorul general al Rolex Sydney Hobart Race 2017 penaliza o oră Wild Oats XI care trece pe locul al doilea. Noul record cursa este, prin urmare, timpul cronometrat de LDV Comanche cu 1 zi, 9 ore, 15 minute și 24 secunde. Wild Ovăz XI (care a precedat LDV Comanche 26 minute) este al doilea, cu o întârziere de 34 de minute.

Sydney-Hobart, aproape de coliziune între două maxi-iaht canalie ok – Încheiat în timp ce curse, de asemenea, Mascalzone Latino, care a terminat testul în 1 zi, 21 ore, 5 minute și 32 de secunde. Barca italian a terminat pe locul 11-lea și al cincilea în timp valabil în mod corespunzător clasamentul pentru Cupa Tattersails care sa dus la TP52 Ici Ban. Mascalzone închisă la al doilea loc de clasa IRC 0 în spatele Volvo 70 Wizard.

Triple Lindy, un alt Cookson 50, pe care a fost de curse l Giancarlo Simeoli a terminat pe locul 25 global și 22 minute la timp corectat. La detectarea 17:00 ore Hobart (07.00 în această dimineață în Italia), numai 28 din cele 97 de bărci (existau 102 la începutul) încă de curse a trecut linia de sosire. Emilio Martinelli © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

17 ianuarie 2019 – Milano Unele imagini ale ciocnirilor. Ansa rândul său investigarea decesului de 39 ani ultrasi vechi Varese Daniel Belardinelli, în timpul ciocnirilor înainte de Inter v Napoli pe 26 decembrie. În conformitate cu ordinul emis de magistratul de instrucție Guido Salvini au fost făcute două opriri: este Nino Ciccarelli, o figură de frunte de suporteri organizate de Inter deja condamnat la 12 ani de închisoare pentru diferite infracțiuni și este în prezent supusă la cinci ani de DASP, și Alexander Martinoli, Ultras Varese și mare prieten al Belardinelli. „Acesta este un război“, noul videoclip al ciocnirilor reluat dintr-o clădire prin Novara, care este Ciccarelli – Ciccarelli, după cum se menționează în decizia de Salvini, el a recunoscut întotdeauna că a participat la lupte.

La Digos, cu toate acestea, el a spus că a găsit întâmplător în Via Novara, văzând de departe de luptă și a decis să ajute prietenii Inter. Recunoscut de ultra Inter Luca Da Ros – sub arest la domiciliu după ce a spune toate detaliile atacului asupra Boxing Day – unul dintre participanții la pre-ambuscadă într-o întâlnire de baruri Fiera, Ciccarelli, de asemenea, a spus „să fie bătut în jos, de cioburi, rănind picioare“.

Anchetatorii nu-l cred, filmarea din zona camerelor de luat vederi ciocnirile au confirmat rolul său activ în atac la napolitani. Ciccarelli, 49 de ani și fondatorul Viking, este din păcate legat la moarte Nazzareno Filippini, fan Ascoli ucis in afara stadionului „Del Duca“, apoi a murit după o agonie chinuitor a fost 1988 și Nino avea doar 18 ani.

Pentru aceasta crima a fost achitat fără măcar ajunge la proces, dar pentru Ultras cap extra-etapă era încă 12 ani în închisoare infracțiuni. Numele lui era deja printre suspecți: a adus la secția de poliție la 30 decembrie, dar în afară de ei recunosc ca au luat parte la incidentul nu a adăugat nici un alt particular. VIDEO DE JURNAL TV cealaltă oprire – Celălalt ventilator închis Alessandro Martinoli, 48, Ultras Varese și prietenul lui Daniel Belardinelli.

Soția Dede a spus că Martinoli a fost acasă în ziua de Crăciun, împreună cu Marco Piovella, Rosso, șeful ultrasi Inter în închisoare de la 31 decembrie și alți fani Nerazzurri: foarte probabil, prin urmare, că cu acea ocazie grupul a planificat atacul Santo Stefano. Ventilatorul Varese, care anchetatorii spus că a mers la San Siro cu Belardinelli, dar am făcut-o singur, pe jos, drumul spre Via Novara, a fost prins de camerele de luat vederi, care au preluat într-un corp la corp , probabil, înarmați cu cuțite, cu fanii napolitane. În noaptea accidentului, de altfel, a fost prezentat la San Carlo cu hainele murdare cu sânge și mâinile răniți pentru a obține informații despre Belardinelli. Gasport © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

10 august 2016 – Rio de Janeiro (Bra) câștiga un Jocurile Olimpice este dificil, repetiție ar google.tro fi legendara. „Dacă mă opresc aurul rivinco de fumat și am de gând să se Caipiroska beat“, a decis cu o zi înainte. Cel mai rău de la Rio Bar, sfătuit, ar fi asigurat cu Inna Deriglazova că proiectul nu merge la îndeplinire. Și astfel pentru Italia vine al 6-lea argintul această expediție, colectate de peste 11 medalii.

Intr-adevar .. mai bine, trăgător nostru are înțelegere să-l transforme în prima medalie a Europei, care arată după acordarea unui steag albastru cu stele galbene. „M-am gândit câteva zile – a explicat apoi campion Marche -. Europa există și trebuie să ne asigurăm că devin tot mai puternice și unite împotriva terorismului am adus steagul european pe podium pentru victimele din Paris și Bruxelles Isis..? … terorismului nu trebuie să câștige, trebuie să fim uniți și iubim unii pe alții, nu să ne dea victoria celor care vor să ne închidă în interiorul „zi CALENDARUL de zi, nu se pierde în Rio evenimentele  un eșec – în urmă cu patru ani în Londra, pragul de aceea a cinci medalii, această sâmbătă douăzeci și opt/7/2012, în cazul în care în final Jesi mai puțin celebru, campion mondial în 2010, a plasat trece decisiv pe Errigo după același interval de 30 de ani Francisca Elisa transformat italieni în megahit prima zi olimpic: ( 11-11), în timpul regulamentar. Astăzi, deși practic, acest jab a pus-a marcat din nou la Carioca Arena 3. Toată lumea a fost de așteptare pentru triumful Brianza, în loc să Errigo predat NEG le eighths, cruta @Elisalovesjesi derby-ul semi-finala, cum suna compania. „Dacă ar fi câștigat Arianna l-aș fi felicitat pentru că dacă a meritat, dar am venit prea încărcat pentru această numire.“ Și apoi chiar este atins Di Francisca, de 33 de ani, solar și jocul intrigant finala ca acum patru ani, împotriva rus de 26 de ani Inna Deriglazova, sub ordinele unui alt Marche este acum C.T.

Rusia, Stephen Wen. „N-am semnat pentru argint în avans – spune la sfârșitul anului – îmi place să joace provocările mele până la sfârșit Du-te ca ea se duce.“. revenire zadar – În semifinale a învins 12-9 tunisian Boubakri și când în Italia era acum 01:15 11 august, cu sfatul compatriotului Giovanna Trillini primul olimpic finala ca antrenor, a înmânat titlul de campion mondial Kurchatov. El a marcat primul stocate, doar pentru a retrage 7 consecutive. Apoi a început revenirea, stimulat de dell’olimpionica țipetele din Barcelona ’92, până la 7-7. punct de echilibru la care a luat de pe Deriglazova până la 3-30 „de la sfârșitul anului. frisoane finale – A 2 „lipsea ultima baga.